Новопсковська районна рада

Відбувся обласний огляд-конкурс майстрів мистецтв та аматорів народної творчості Луганської області "Луганщина - світанок України"

Переглядів: 917

Напередодні святкування Дня захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва в районному Центрі культури та дозвілля 13 жовтня 2017 року відбувся обласний огляд-конкурс майстрів мистецтв та аматорів народної творчості Луганської області "Луганщина - світанок України". 

Перед початком заходу до уваги глядачів у фойє закладу була розгорнута виставка робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва, де були зібрані кращі зразки виробів народних умільців району.

На сцені глядацької зали РЦКД відбувалося справжнє святкове дійство, в якому взяли участь кращі колективи Центру культури та дозвілля, школи мистецтв, Новобілянського, Павленківського, Можняківського сільських та Новопсковського і Білолуцького селищних будинків культури, Новопсковського будинку дитячої та юнацької творчості.

Учасників заходу привітали заступник голови Новопсковської районної ради Літвінова О.П. та перший заступник голови Новопсковської районної державної адміністрації Луганської області Височина В.О. Вони вручили  грамоти учасникам бойових дій в зоні проведення АТО за сумлінне виконання службових обов'язків і з нагоди Дня захисника України. 

Продовжився захід виступами кращих вокальних, хореографічних, фольклорних, інструментальних колективів та окремих виконавців району.

Жюрі високо оцінило старання новопсковських умільців, аматорів та працівників культури, висловивши їм слова подяки за проведену роботу.



« повернутися до списку новин