Новопсковська районна рада

Відбулися районні заходи з нагоди 25-ї річниці незалежності України та 85-річчя утворення Новопсковського району

Переглядів: 777

24 серпня 2016 року відбулися районні заходи з нагоди 25-ї річниці незалежності України та 85-річчя утворення Новопсковського району, в яких взяли участь голова районної ради Б.В. Лебедєв та голова райдержадміністрації С.П. Бєлік. Вони привітали жителів та гостей району зі святом, вручили грамоти від районної ради та райдержадміністрації, побажали плідної праці та успіхів у всіх справах на благо розвитку Новопсковського району й України. 

 

 

Учасникам свята були представлені:

– виступ  духового оркестру Білолуцької дитячої музичної школи;

 - «Місто майстрів»: презентація містечок сільських, селищних  рад, виставка та продаж виробів декоративно-прикладного мистецтва, проведення майстер-класів, ігрово-розважальна та музична програма, готові страви місцевої кухні. За оформлення святкових наметів перше місце здобула Новобілянська сільська рада, друге - Білолуцька селищна рада, третє - Новорозсошанська сільська рада.

- Розважально-ігрова програма  для дітей «Яскрава країна мрій»;

- Творча майстерня зі створення малюнка «Новопсковщина  в кольорах  веселки»;

 – святковий  концерт за участю творчих колективів Новопсковського району «З ювілеєм, рідна Україно! З ювілеєм, Новопсковщина моя!»;

 – святкова  дискотека за участю ВІА «Альянс» Можняківського СБК.

Крім того, Новопсковською районною бібліотекою для дітей для жителів та гостей смт. Новопсков була представлена Міжнародна виставка дитячого малюнка «Ideal House». «Ідеальний дім» – це малюнки дітей з 12-ти країн світу на тему рідної домівки. Загальна мета виставки – пошук спільних з дитинства духовних коренів і прагнення до збереження миру та взаєморозуміння у всьому світі.

Під час проведення вищезазначених заходів велася торгівля різноманітними товарами і напоями. 



« повернутися до списку новин