Новопсковська районна рада

Відбувся  святковий форум бібліотечних працівників «Сучасна бібліотека в сучасному суспільстві»

Переглядів: 769

29 вересня  2017 року напередодні Всеукраїнського дня бібліотек в Центральній районній бібліотеці відбувся  святковий форум бібліотечних працівників «Сучасна бібліотека в сучасному суспільстві».

Бібліотекарів району привітали з професійним святом голова районної ради Лебедєв Б.В., перший заступник голови райдержадміністрації Височина В.О., керуючий справами виконавчого апарату районної ради Чертова О.М., начальник відділу культури  райдержадміністрації Козлова О.В., директор КЗ «Новопсковська ЦБС» Грачова І.О.  Вони  зазначили, що сучасне життя цілком заслужено поставило професію бібліотекаря в число найбільш актуальних і найбільш затребуваних. Тому що саме бібліотекарі доводять до користувача широкий спектр різноманітних інформаційних потоків, сприяють всебічному розвитку особистості і вихованню кращих людських якостей.

Бібліотеки Новопсковщини все частіше стають учасниками різних культурних, інвестиційних проектів, активно співпрацюють з колегами з інших регіонів України, гідно представляють наш район на обласному та Всеукраїнському рівнях.  

Виступаючі побажали бібліотекарям району успіхів у роботі, професійного росту та вручили кращим працівникам бібліотек грамоти від районної ради і райдержадміністрації та відділу культури райдержадміністрації.

 



« повернутися до списку новин