Новопсковська районна рада

Відбулася урочиста зустріч делегації Жидачівського району Львівської області

Переглядів: 753

 14 лютого 2018 року за ініціативи ГО «Стосується кожного» спільно з КЗ «Новопсковська ЦБС» у приміщенні Новопсковської районної ради відбулася урочиста зустріч делегації Жидачівського району Львівської області, яка прибула до нашого району з метою обміну професійним досвідом у рамках проекту Національних обмінів за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).

 У заході взяли участь: заступник голови районної ради Літвінова О.П., керуючий справами виконавчого апарату районної ради Чертова О.М., перший заступник голови  райдержадміністрації Височина В.О., заступник голови райдержадміністрації Скороход О.О., начальник відділу культури райдержадміністрації Козлова О.В., директор КЗ «Новопсковська ЦСБ» Грачова І.О. та голова ГО «Стосується кожного» Бабкіна О.В.

У складі делегації Жидачівського району були: директор Жидачівської РЦБС Любов Павлівна Янклевич та провідні бібліотекарі відділу обслуговування Жидачівської РЦБС Басник Леся Ярославівна та Пастернак Надія Степанівна.

В ході зустрічі відбулася тепла цікава розмова, обмін враженнями та подарунками.



« повернутися до списку новин