Новопсковська районна рада

Відбувся урочистий захід з нагоди Дня місцевого самоврядування

Переглядів: 871

7 грудня  2017 року у залі засідань районної ради відбувся урочистий захід з нагоди Дня місцевого самоврядування, в якому взяли участь голова районної ради Лебедєв Б.В., голова райдержадміністрації Бєлік С.П., депутати районної ради, сільські, селищні голови, працівники виконавчого апарату районної ради.

Вітаючи зі святом, керівники району зазначили, що місцеве самоврядування – це право і спроможність місцевих рад у межах закону здійснювати регулювання і управління частиною державних справ в інтересах громади.

Переважна більшість людей, причетних до цього, свята сумлінно, на безоплатній основі, жертвуючи власним часом і особистими справами займаються не завжди вдячною громадською діяльністю.

Завдяки їх активності і бажанню змінити наше життя на краще організовуються заходи з благоустрою територій, вирішуються проблеми переселенців, надається допомога багатодітним і малозабезпеченим сім’ям.

В результаті успішної співпраці депутатів рад, сільських, селищних голів, членів вуличних комітетів, громадських організацій, їх ініціативності, небайдужості до громадських справ за останні кілька років реалізовано ряд  міжнародних проектів, проведено значний обсяг робіт по зміцненню матеріально-технічної бази важливих соціальних об’єктів району.

Лебедєв Б.В. і Бєлік С.П. побажали працівникам органів місцевого самоврядування міцного здоров’я, творчої наснаги, добра, благополуччя, успіхів у всіх справах на благо громади району та вручили грамоти від районної ради і райдержадміністрації та грошову винагороду.

До уваги учасників свята було представлено концертну програму за участю самодіяльних артистів району.



« повернутися до списку новин