Новопсковська районна рада

Відбувся заключний гала-концерт районного фестивалю «Новопсковська слобода», приурочений Дню працівників культури та майстрів народного мистецтва

Переглядів: 783

9 листопада  2017 року у районному Центрі культури та дозвілля відбувся заключний гала-концерт районного фестивалю «Новопсковська слобода», приурочений Дню працівників культури та майстрів народного мистецтва, в якому взяли участь голова районної ради  Лебедєв  Б.В. та голова райдержадміністрації  Бєлік С.П.

Керівники району привітали присутніх, зазначивши, що це свято всіх, хто за покликом серця став носієм культури, традицій та народних звичаїв. Художні колективи, виконавці, майстри народного мистецтва  гідно представляють наш район і є лауреатами та дипломантами обласних, всеукраїнських та міжнародних культурно-мистецьких заходів.

Самодіяльні артисти вкладають весь свій талант, душевну щедрість і щирість почуттів в святкові концертно-театралізовані дійства, які згуртовують людей, дають заряд бадьорості та оптимізму, роблять наше життя світлим і радісним.

Працівники клубів та бібліотек, музичних шкіл і творчих студій не лише зберігають, а й примножують найкращі культурні та народні традиції нашого району.

Декоративно-прикладне мистецтво району на різних рівнях успішно представляють самобутні і талановиті майстри.

Вітаючи зі святом, вони висловили щиру вдячність всім працівникам культури та майстрам народного мистецтва за безкорисливість, самовідданість  і любов до обраної справи. Побажали всім творчого натхнення, невичерпної енергії, подальшого професійного зростання та вручили грамоти від районної ради та райдержадміністрації.

До уваги глядачів була представлена яскрава культурно-розважальна програма, до якої увійшли виступи кращих колективів та виконавців району.

 

 



« повернутися до списку новин