Новопсковська районна рада

Відбулися урочистості та святковий концерт «З Україною в серці» з нагоди Дня Конституції України

Переглядів: 740

27 червня 2018 року в районному Центрі культури та дозвілля відбулися урочистості та святковий концерт «З Україною в серці» з нагоди Дня Конституції України. У заходах взяли участь голова районної ради Лебедєв Б.В. та голова райдержадміністрації Латишева Л.А. Вони привітали учасників заходу зі святом, зазначивши, що прийняття Конституції України 1996 року стало важливою подією в історії українського народу, своєрідною точкою відліку нової епохи для нашої держави.

Конституція увійшла в суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Цінність Конституції як нормативно-правового акту вищої юридичної сили полягає в тому, що вона є основою для розвитку та зміцнення соціальних та правових принципів розбудови нашого суспільства.

Після привітань керівники району вручили грамоти від районної ради та райдержадміністрації за сумлінну працю, активну життєву позицію та з нагоди Дня Конституції працівникам різних галузей, а також грамоти та грошову винагороду випускникам-медалістам.



« повернутися до списку новин