Новопсковська районна рада

Виїзне консультування жителів селища міського типу Білолуцьк Новопсковського району

Переглядів: 823

З метою виконання заходів Програми безоплатної правової допомоги населенню Новопсковського району на 2017 – 2020 роки, затвердженої рішенням Новопсковської районної ради від 25.04.2017 № 15/2, 19 травня 2017 року головний спеціаліст Новопсковського бюро правової допомоги Старобільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Матвієнко М.О. спільно з працівниками Марківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Луганській області, здійснила виїзне консультування жителів селища міського типу Білолуцьк Новопсковського району. 
Зокрема, Матвієнко М.О. провела вуличне інформування населення щодо роботи Бюро правової допомоги, пересічних громадян було ознайомлено з Законом України «Про безоплатну правову допомогу», були розповсюджені буклети з контактними даними місцевих центрів у Луганській області та самостійних відділів «Бюро правової допомоги». Шляхом вуличного інформування в смт. Білолуцьк було надано консультації з земельного права та соціального забезпечення.            

Начальником Марківського об’єднаного УПФУ в Луганській області Душенко Н.О. та першим заступником начальника Марківського об’єднаного УПФУ в Луганській області Гнутою Л.І. заплановано в подальшому організовувати виїзні консультативні пункти з метою підвищення правової свідомості та освіченості населення Новопсковського району, надання консультацій та роз’яснень з юридичних питань. 
Голова Білолуцької селищної ради Полтенко С.П. в подальшому пообіцяв забезпечувати працівників Бюро правової допомоги тимчасовим кабінетом для прийому громадян. На інформаційному стенді Білолуцької селищної ради були розміщені інформаційні буклети про роботу Старобільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

 

 



« повернутися до списку новин