Новопсковська районна рада

Відбулося  свято спортивної слави

Переглядів: 796

2 лютого в районному Центрі культури та дозвілля з метою вшанування кращих спортсменів 2017 року відбулося  свято спортивної слави, в якому взяли участь голова районної ради Лебедєв Б.В., голова райдержадміністрації Бєлік С.П., заступник голови  райдержадміністрації Скороход О.О., спортсмени району, тренери, ветерани спорту, спонсори та жителі району.

 У своїх привітаннях керівники району відзначили, що вже стало доброю традицією щороку підводити підсумки спортивної роботи та вшановувати кращих спортсменів.

Новопсковська земля завжди славилася своїми спортивними талантами. Про наш район можна впевнено сказати, що фізична культура і спорт у нас  мають свої багаторічні традиції, які і сьогодні  продовжують розвиватися.

Ми пишаємося нашими спортсменами, відомими далеко за межами району, які входять до збірних команд області з важкої атлетики, волейболу, футболу, армреслінгу і гирьового спорту та впевнено виступають на змаганнях вищого рівня. Їхні  успіхи – це результат таланту та наполегливої праці самих спортсменів,  тренерів, активістів фізкультурного руху, за що всім вам щира вдячність.

Сьогодні серед головних завдань спортивної роботи є залучення до занять спортом якнайбільшої кількості дітей та молоді,  створення  належних умов для занять  фізкультурою та спортом.

І в цьому плані районною радою, райдержадміністрацією вживаються всі заходи по зміцненню матеріально-технічної бази спортивних закладів, розширенню видів спорту, цікавих для сільської молоді.

Після привітань голова районної ради Лебедєв Б.В. та голова райдержадміністрації Бєлік С.П. вручили грамоти кращим спортсменам та командам району, тренерам, сільським та селищним головам, спонсорам.

                       



« повернутися до списку новин