Новопсковська районна рада

Урочистий захід з нагоди Дня працівників сільського господарства

Переглядів: 743

17 листопада 2016 року у Новопсковському районному Центрі культури та дозвілля пройшов урочистий захід з нагоди Дня працівників сільського господарства, в якому взяли участь голова районної ради Лебедєв Б.В., голова райдержадміністрації Бєлік С.П., керівники та представники трудових колективів агроформувань району, працівники підприємств, установ та організацій, жителі селища.

Лебедєв Б.В. та Бєлік С.П. привітали аграріїв району з професійним святом. Зокрема, вони зазначили, що цього дня ми з великою повагою вшановуємо всіх, хто своїм корінням і душею пов’язаний з роботою  на землі, вирощуванням і збиранням врожаю, хто причетний до нелегкої праці селянина,  однієї з найпочесніших на землі. Осінь – традиційна пора підведення підсумків сільськогосподарського року. І стає зрозумілим, що за зібраними врожаями, досягнутими успіхами стоїть нелегка, щоденна праця хліборобів і тваринників, керівників і спеціалістів району.

Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими становить основу життя району і добробуту наших земляків.

Керівники району щиро подякували сільським трудівникам  за відданість нелегкій селянській праці, наполегливість і високу відповідальність.

Висловили впевненість, що і надалі професіоналізм, працелюбність і оптимізм працівників сільського господарства сприятимуть підвищенню добробуту громадян та  поліпшенню життя наших земляків та вручили грамоти і грошові винагороди кращим працівникам галузі.

Увазі учасників заходу було запропоновано святковий концерт за участю кращих самодіяльних колективів та виконавців.



« повернутися до списку новин