Новопсковська районна рада

85-річчя районної газети «Перемога»

Переглядів: 808

   05 січня 2017 року з нагоди 85-річчя районної газети «Перемога» голова районної ради Лебедєв Б.В. та керуючий справами виконавчого апарату районної ради Чертова О.М. зустрілися із трудовим колективом НРКП «Редакція газети «Перемога». У ході зустрічі було зазначено, що  народившись у далекому 1932 році, газета всі ці роки була зі своїм читачем, і в тривожні, і в радісні часи на її сторінках яскраво відображалися практично всі події, що ввійшли в історію району.
   За час свого існування районна газета «Перемога» не втратила своєї популярності, а тільки розширила коло своїх читачів.
   Зараз перед газетою стоять такі ж важливі завдання - доставляти оперативну інформацію, правдиво відображаючи життя району.
   Не дивлячись на солідний ювілей, газета «Перемога» залишається молодою за духом,  здатною якісно працювати в інформаційному просторі Луганщини. Нинішній склад редакції газети – це творчі, досвідчені  фахівці, чудова команда, здатна долати будь-які труднощі.
   Висловивши слова привітань, Лебедєв Б.В. та Чертова О.М. побажали  колективу районної газети «Перемога» міцного здоров’я, натхнення, творчих здобутків, сил та енергії у професійній діяльності.



« повернутися до списку новин