Новопсковська районна рада

Відбулося урочисте засідання з нагоди Дня місцевого самоврядування

Переглядів: 814

09 грудня 2016 року  у залі засідань районної ради відбулося урочисте засідання з нагоди Дня місцевого самоврядування, за участю депутатів районної ради, сільських, селищних голів, ветеранів органів місцевого самоврядування.

З вітальним словом до працівників місцевого самоврядування звернулися голова районної ради Лебедєв Б.В., голова райдержадміністрації Бєлік С.П., ветеран органів місцевого самоврядування Іванов М.Г., заступник директора Новопсковського районного центру зайнятості Пономаренко В.М. Зокрема вони зазначили, що з часом все більше зростає роль органів місцевого самоврядування у сучасному житті, вони набувають практичного досвіду у вирішенні широкого кола повсякденних питань життя громади.            

Переважна більшість людей, причетних до цього свята сумлінно, на безоплатній основі, жертвуючи власним часом і особистими справами займаються нелегкою і не завжди вдячною громадською діяльністю.

Виступаючі висловили слова щирої вдячності працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну працю, активну громадську діяльність, відданість справі і справжній патріотизм. Побажали їм творчої наснаги, невичерпної енергії, оптимізму, успіхів заради подальшого розвитку Новопсковщини  та місцевого самоврядування в районі. Відповідно до спільного розпорядження голови районної ради та голови райдержадміністрації почесними грамотами та грошовою винагородою були відзначені працівники та ветерани органів місцевого самоврядування.

 

 



« повернутися до списку новин