Новопсковська районна рада

Нові авто для амбулаторій

Переглядів: 744

13 лютого 2017 року Центр первинної медико-санітарної допомоги отримав чудовий подарунок — 4 нових автомобілі «ЗАЗ Sens». Голова Новопсковської районної ради Борис Вікторович Лебедєв та голова районної державної адміністрації Сергій Петрович Бєлік урочисто передали їх медичній установі району.

Ці автомобілі на суму 720 тис грн для центру первинної медико-санітарної допомоги, що виконуватимуть функції автомобіля медичної допомоги, придбано за рахунок обласного бюджету за програмою «Забезпечення спеціалізованим автотранспортом Центрів первинної медико-санітарної допомоги області на 2016 рік», яку ініціював голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Григорійович Гарбуз.

На нових авто  будуть обслуговувати населення Новобілянська, Пісківська та Новопсковська амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Під час вручення автомобілів голова районної ради та голова райдержадміністрації зробили окремий акцент на тому, що система охорони здоров’я нашого району має для всіх пріоритетне значення, і на вирішення нагальних проблем медицини спрямовувалися і будуть спрямовуватися значні кошти для покращення матеріально-технічної бази, удосконалення діагностично-лікувального комплексу, аби мешканці нашого району мали змогу отримувати медичну допомогу в повному обсязі.



« повернутися до списку новин