Новопсковська районна рада

З Днем пам’яті та примирення та 75-ю річницею Перемоги!

Переглядів: 5193

Шановні жителі Новопсковщини,  дорогі ветерани!

 

 Щиро вітаємо вас з Днем пам’яті та примирення та 75-ю річницею Перемоги!

 

      Минають роки, і все далі від нас незабутня весна 1945-го.

   Саме з тієї весни 9 травня є для нас найсвітлішою і найдорожчою датою, в якій воєдино злилися почуття неймовірної гіркоти і болю, а також безмежної радості і гордості за свій великий народ. 

У цей день ми з глибокою повагою згадуємо і вшановуємо тих, хто виборов мир і свободу у кривавому поєдинку з нацистськими загарбниками.

75 років пам’ять про минулу війну залишається з нами як високий зразок мужності, відваги, тяжкої ратної праці, а водночас - вічної скорботи за тими, хто віддав своє  життя за свободу Вітчизни.

 У роки війни наші земляки проявляли масовий героїзм та відданість своїй Батьківщині.

Це було на фронті, коли солдати безстрашно йшли у бій і, не замислюючись, жертвували життям.  Це було в тилу, коли жінки та підлітки, незважаючи на тяжку працю та життєві труднощі, забезпечували фронт всім необхідним, утримували економічну стабільність держави в неймовірно важких умовах.

Надзвичайно стрімко лине час, він невблаганний. За сім з половиною десятиліть відійшли у вічність більшість  учасників тих далеких подій. Але Вічний вогонь пам’яті про  мужність і героїзм воїнів, які врятували світ від нацизму, ніколи не згасне у людських  серцях.

Нехай нашими найбільшими цінностями буде священна пам’ять і повага до тих, хто пройшов страшну і сувору школу війни, хто і сьогодні є прикладом любові до Батьківщини, зразком витримки, мудрості й терпіння, щирої віри у щасливе майбутнє нашої держави.

 Земний уклін вам, дорогі ветерани, учасники війни за мужність, стійкість і відвагу! Бажаємо вам бадьорості духу, міцного здоров’я, оптимізму та активного довголіття. Нехай у ваших родинах панує злагода,  а всі теплі слова і побажання, які ви почуєте в ці дні, додають сил і душевного спокою.

 Дорогі земляки, вітаючи зі святом Перемоги, бажаємо всім вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, впевненості та віри у щасливе майбутнє нашої Батьківщини, а, головне  -  миру на рідній землі!

 

  



« повернутися до списку новин