Новопсковська районна рада

Відбулася урочиста зустріч делегації Жидачівського району Львівської області

Переглядів: 817

13 вересня 2018 року у приміщенні Новопсковської районної ради відбулася урочиста зустріч делегації Жидачівського району Львівської області, яка прибула до району з метою культурно-професійного обміну.

У зустрічі взяли участь: заступник голови районної ради Літвінова О.П., голова райдержадміністрації Латишева Л.А., заступник голови райдержадміністрації Скороход О.О., керівники закладів культури району.

Делегацію  Жидачіва представляли: Будзінський Й.С. - в.о. начальника відділу культури, туризму і спорту Жидачівської РДА,  Янклевич Л.П - директор Жидачівської РЦБС та кординатор проекту «Змінимо Україну разом», Максимів О.В - директор Жидачівського РНД, Кузишин В.І - директор Жидачівської ДМШ та Ревуцький С.І.- завідувач музею історії та мистецтв Жидачівщини, учасники народного вокально-інструментального ансамблю «Галичани».

Під час спілкування був обговорений план перебування делегації в районі з метою обміну практичним досвідом, знайомства з видатними місцями Новопсковщини, розширення напрямків співробітництва.

Заступник голови районної ради Літвінова О.П. привітала представників Жидачівщини із видатною подією в історії міста Жидачів – 625-ю річницею набуття Магдебурського права.

У ході зустрічі, яка пройшла в теплій і дружній атмосфері, її учасники обмінялися пам’ятними подарунками і висловили надію на подальшу плідну співпрацю.

 



« повернутися до списку новин