Новопсковська районна рада

Відбувся мітинг з нагоди 77-ї річниці визволення Новопсковщини від нацистських окупантів

Переглядів: 426

 

Щороку, 23 січня ми віддаємо данину поваги тим, хто героїчно боронив нашу рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу, вшановуємо пам’ять тих, хто загинув  у кривавих боях.

Чотири довгих роки продовжувалось запекле протистояння  ворогу, чотири роки несла війна біль і страждання, смерть і розлуку. В боях за визволення Новопсковського району загинуло 1015 чоловік.

Навіть через десятки років ті далекі події не втрачають своєї значимості.

Героїчний подвиг нашого старшого покоління, його стійкість, мужність у роки суворих випробувань – це приклад того, як треба любити свій народ, берегти свою землю.

23 січня 2020 року в смт Новопсков біля Меморіалу загиблим воїнам відбувся мітинг з нагоди 77-ї річниці визволення Новопсковщини від нацистських окупантів, в якому взяли участь голова районної ради Лебедєв Б.В., в.о. голови райдержадміністрації Слюсарєва С.О., представники громадськості та трудових колективів селища, учнівська молодь, місцеві ЗМІ.

У ході мітингу пам’ять всіх полеглих під час визволення Новопсковщини було вшановано хвилиною мовчання та покладанням квітів до Меморіалу загиблим воїнам.



« повернутися до списку новин