Новопсковська районна рада

Відбулася спартакіада державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Луганської області

Переглядів: 814

10 червня 2017 року команда Новопсковського району взяла участь у фінальних змаганнях Спартакіади Луганської області серед команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, що проходила у м. Кремінна.

    У змаганнях взяли участь 6 команд переможців зональних обласних змагань з Міловського, Новопсковського, Попаснянського, Сватівського, Старобільського і Кремінського районів.          

   До програми Спартакіади входили змагання з  міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, шашок та шахів. 

       За результатами напруженої і емоційної боротьби команда Новопсковського району виборола другі місця у змаганнях з  волейболу, міні-футболу,  шашок.

        Четверте місце у змаганнях з настільного тенісу посіли Плис В.І. і  Доленко А. М. Блискучу перемогу в змаганнях з шахів  здобули  Ткаченко С.М. та Добродій О.М.

      За результатами всіх видів змагань в загальнокомандному заліку  команда Новопсковського району стала срібним призером Спартакіади, посівше почесне друге місце,  вкотре довівши  спортивне лідерство району.

       Вітаємо всіх учасників команди Новопсковського району з гідним результатом і бажаємо нових успіхів та перемог, як у спорті,  так і  державній професійній діяльності.



« повернутися до списку новин