Новопсковська районна рада

Відбувся урочистий захід з нагоди Дня місцевого самоврядування

Переглядів: 634

 

7 грудня 2018 року в залі засідань районної ради відбувся урочистий захід з нагоди Дня місцевого самоврядування, в якому взяли  участь депутати районної та сільських, селищних рад, сільські, селищні голови, виконавчий апарат районної ради.

Зі словами привітань до учасників заходу звернулися голова районної ради Лебедєв Б.В. та голова райдержадміністрації Латишева Л.А. Зокрема, вони зазначили, що місцеве самоврядування є основою демократичного суспільства. Це свято об’єднує людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад.

Сьогодні сільські, селищні ради району самостійно вирішують широке коло питань, що стосуються як господарського, культурного розвитку своєї території, так і кожного із її жителів.

Керівники району вручили кращим представникам місцевого самоврядування грамоти  районної ради та райдержадміністрації.

Також всіх присутніх привітала зі святом та вручила караваї голова профспілки працівників державних установ району Колесник С.І. 

Вони побажали всім працівникам місцевого самоврядування, депутатам, сільським, селищним головам виправдовувати надану довіру людей, наснаги, енергії і бажання працювати на благо громади,  успіхів і оптимізму в  роботі.

 



« повернутися до списку новин