Новопсковська районна рада

Відбувся урочистий мітинг з нагоди 75-ї річниці з Дня визволення України від фашистських загарбників

Переглядів: 438

28 жовтня 2019 року в смт Новопсков біля Меморіалу загиблим воїнам відбувся урочистий мітинг з нагоди 75-ї річниці з Дня визволення України від фашистських загарбників. У заході взяли участь учасники бойових дій, члени ГО «Новопсковська районна організація ветеранів»,  представники трудових колективів селища, учнівська молодь, місцеві ЗМІ.

Під час мітингу голова районної ради Лебедєв Б.В. та заступник  голови районної державної адміністрації Скороход О.О. вручили за вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, військово-патріотичне виховання молоді, активну громадянську позицію почесну грамоту Луганської облдержадміністрації учаснику бойових дій, ветерану війни та праці Гнилобокову С.О. та почесні грамоти Новопсковської райдержадміністрації і районної ради учасникам бойових дій, ветеранам війни та праці Івахненку О.П.,  Почесному громадянину Новопсковщини Василенку Т.П.

Пам’ять полеглих під час визволення Новопсковщини від нацистських окупантів було вшановано хвилиною мовчання та покладанням квітів до Меморіалу загиблим воїнам.

 

 

 

 

 

 



« повернутися до списку новин