Новопсковська районна рада

Збірна команда Новопсковського району взяла участь в XVII літніх сільських спортивних іграх серед збірних команд районів «Кремінщина – 2017»

Переглядів: 838

9 вересня 2017 року збірна команда Новопсковського району взяла участь в XVII літніх сільських спортивних іграх серед збірних команд районів «Кремінщина – 2017», які пройшли на базі обласного фізкультурного центру «Олімп».

У ході напруженої боротьби наші спортсмени здобули  блискучі перемоги у змаганнях з гирьового спорту, армреслінгу та перетягування канату. Перемогу у змаганнях з гирьового спорту у вагових категоріях 70,  90 кг та 90 кг +  вибороли майстри спорту України  з гирьового спорту  Кірєєв Євген, Бєлашов Роман та  Шпаков Іван. У змаганнях з армреслінгу у ваговій категорії 70 кг перемогу здобув Шепітько Сергій, у ваговій категорії 90 кг - Мороз Артем, у ваговій категорії 90 кг + - Тарануха Михайло. 

Дуже емоційною і напруженою була боротьба у змаганнях з перетягування канату, але завдяки майстерній техніці і тривалій фізичній підготовці наших спортсменів: Жирякова Володимира, Таранухи Михайла, Таранухи Максима, Мащенко Сергія, Білоусова Валентина, Юрко Григорія та  Проньки Миколи їм  не було рівних.

В командній першості змагань з шашок на другу сходинку почесного п’єдесталу піднімалися Власюк Тетяна та Садовий Анатолій. В змаганнях з легкої атлетики кандидат в майстри спорту України з легкої атлетики Сумароков Ілля  та Єршова Вікторія в командному заліку посіли ІІ  місце. За  результатами усіх 10 видів змагань у загальнокомандному заліку команда Новопсковського району посіла перше місце, вкотре підтвердивши титул чемпіона області. Щиро вітаємо всіх учасників команди з блискучою перемогою та бажаємо нових спортивних досягнень!

 



« повернутися до списку новин