Новопсковська районна рада

Відбулися урочистості заходи з нагоди Дня Державного Прапора України

Переглядів: 673

День Державного Прапора - це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор.

23 серпня 2018 року в смт Новопсков  на площі біля районного Центру культури та дозвілля відбулися урочистості заходи з нагоди Дня Державного Прапора України: святкова хода, урочиста церемонія підняття Державного Прапора України, флеш-моб  «Прапор України».

 У заходах взяли участь заступник голови районної ради Літвінова О.П. та голова райдержадміністрації  Латишева Л.А., представники трудових колективі селища, члени громадських організацій, учнівська молодь, жителі району, місцеві ЗМІ.



« повернутися до списку новин