Новопсковська районна рада

Відбувся урочистий мітинг з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав  та 29-ї річниці виведення військ колишнього Радянського Союзу з території Афганістану

Переглядів: 807

15 лютого в смт Новопсков біля пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам відбувся урочистий мітинг з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав  та 29-ї річниці виведення військ колишнього Радянського Союзу з території Афганістану, в якому взяли участь голова районної ради Лебедєв Б.В., перший заступник голови райдержадміністрації Височина В.О., члени Новопсковського районного відділення Української Спілки ветеранів Афганістану, представники трудових колективів, учнівська молодь, жителі селища. У ході мітингу голова райдержадміністрації Лебедєв Б.В., та перший заступник голови  райдержадміністрації Височина В.О. вручили медаль «За громадянську мужність» воїнам-інтернаціоналісту Метасьову М.М. та Почесну грамоту Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Шевченку С.І.

Пам’ять полеглих воїнів інтернаціоналістів було вшановано хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам.



« повернутися до списку новин