Новопсковська районна рада

Відбувся мітинг з нагоди 74-ї річниці визволення України від нацистських загарбників

Переглядів: 723

28 жовтня, у День визволення України від нацистських загарбників,  ми вшановуємо і низько вклоняємося всім живим ветеранам, мільйонам тих, хто стояв до останнього на передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під скромними обелісками і кому не судилося повернутися до своїх домівок.

Саме на українській землі у роки Другої світової війни визначалася подальша доля людства – тут відбулися наймасштабніші та найбільш кровопролитні  битви з ворогом.

Ми вдячні за героїзм і мужність, силу духу нашим ветеранам, які у ті буремні роки звільнили від окупантів рідну землю, а згодом у надзвичайно важких умовах відбудовували зруйновані міста і села, відродили економічний потенціал, будували наше мирне майбутнє.

26 жовтня 2018 року в смт Новопсков  біля Меморіалу загиблим воїнам відбувся мітинг з нагоди 74-ї річниці визволення України від нацистських загарбників. У мітингу взяли участь: заступник голови районної ради Літвінова О.П,, заступник голови райдержадміністрації   Скороход О.О.,  члени Новопсковської районної організації ветеранів, представники трудових колективів, учнівська молодь, громадськість, місцеві ЗМІ.

У ході мітингу пам’ять полеглих при визволенні України від нацистських загарбників було вшановано хвилиною мовчання і покладанням квітів до Меморіалу загиблим воїнам.



« повернутися до списку новин