Новопсковська районна рада

Відбулися урочисті заходи та святковий концерт з нагоди Дня працівника соціальної сфери

Переглядів: 640

У першу неділю листопада ми вшановуємо соціальних працівників – людей,  які опікуються життєвими потребами наших земляків, забезпечуючи їм соціальний захист і державну підтримку.

Всім відомо, як інколи буває необхідна присутність поряд людини, яка вчасно подасть руку допомоги,  подарує надію на краще, виявить доброту і милосердя.

До установ соціальної сфери щодня звертаються ветерани війни та праці, люди похилого віку, інваліди, пенсіонери, діти-сироти, безробітні, малозабезпечені та багатодітні сім’ї. І саме соціальні працівники допомагають долати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід із найскрутнішої ситуації.

Напередодні свята, 2 листопада, у приміщенні Новопсковської школи мистецтв відбулися урочисті заходи та святковий концерт з нагоди Дня працівника соціальної сфери, у яких взяли участь заступник голови районної ради Літвінова О.П., перший заступник голови райдержадміністрації Слюсарєва С.О., голова районної організації профспілки працівників державних установ  Колесник С.І., працівники соціальної сфери району.

У ході заходу було відзначено кращих працівників соціальної сфери грамотами райдержадміністрації та районної ради  за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне виконання до своїх професійних обов’язків, чуйне ставлення до людей. 

 

  



« повернутися до списку новин