Новопсковська районна рада

Відбулося урочисте відкриття Новопсковської районної бібліотеки для дітей

Переглядів: 942

   12 березня 2017 року відбулося урочисте відкриття Новопсковської районної бібліотеки для дітей після капітального ремонту в рамках проекту «Підтримка стабілізації громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі» за підтримки Міжнародної організації  з міграції та уряду Японії. У заході взяли участь: голова районної ради Лебедєв Борис Вікторович, заступник голови районної ради Літвінова Олена Петрівна, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Чертова Олена Миколаївна, начальник відділу культури  Новопсковської райдержадміністрації Козлова Ольга Василівна, директор Луганської обласної універсальної бібліотеки імені М. Горького Риб’янцева Інна Павлівна, координатор програм відділу надзвичайних ситуацій та стабілізації Міжнародної організації з  міграції  Естер Руіз де Азуа, спеціаліст проектів Міжнародної організації з міграції Ольга Єршова, друзі та партнери бібліотеки.

     Зі словами привітань до учасників свята звернувся  голова районної ради Лебедєв Б.В. Він зазначив, що завдяки успішній співпраці з  Міжнародною організацією з міграції, наданій вагомій допомозі, дитяча бібліотека отримала справжній подарунок – повністю оновлене після капітального ремонту приміщення,  а також нові сучасні меблі, в результаті чого дітям створені всі умови як для роботи з книгою, так і для їх всебічного розвитку.

     Сьогодні Новопсковська бібліотека для дітей  – це не лише 15-тисячний книжковий фонд, а й центр організації дозвілля молодших школярів, дошкільнят та підлітків. Всього бібліотека обслуговує близько півтори тисяч користувачів.

  Завдяки працівникам бібліотеки, справжнім ентузіастам своєї справи,  тут працює ляльковий гурток, проводятся різноманітні майстер-класи, уроки творчості. Колектив бібліотеки в своїй роботі тісно співпрацює з навчальними закладами, соціальними структурами, з дитинства залучаючи дітей до читання та сучасних інформаційних технологій.

    Разом зі словами привітань на адресу бібліотеки та її користувачів звучали побажання подальшого розвитку, співпраці та успіхів у втіленні нових проектів.



« повернутися до списку новин