Новопсковська районна рада

Відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Переглядів: 626

 

9 листопада 2018 року у районному Центрі культури та дозвілля  відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Зі словами привітань до учасників свята звернулися голова районної ради Лебедєв Б.В. та перший заступник голови райдержадміністрації Слюсарєва С.О.

Вони зазначили, що з кожним роком працівники клубів та бібліотек, музичних шкіл і творчих студій, районного краєзнавчого музею примножують найкращі культурні, інтелектуальні та народні традиції нашого району.

На Новопсковщині зросло чимало творчих особистостей, цікавих самодіяльних колективів. Їх високий виконавський рівень відзначений почесними нагородами міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсів та фестивалів.

Керівники району привітали ювілярів - працівників культури та побажали всім народного мистецтва успіхів, нових творчих злетів, яскравих виступів, цікавих проектів,  вдячних шанувальників, а головне -  задоволення від роботи.

Кращим працівникам галузі з нагоди професійного свята були вручені грамоти за сумлінну працю, творчий пошук та особистий внесок в розвиток культури району.

 

 



« повернутися до списку новин