Новопсковська районна рада

Ювілей Білолуцької ЗОШ І-ІІ ст.

Переглядів: 727

 

27 жовтня у Білолуцькій ЗОШ І-ІІ ст. відбувся урочистий захід з нагоди  110-річчя  школи.  В урочистостях взяли участь керуючий справами виконавчого апарату районної ради Чертова О.М., перший заступник голови райдержадміністрації Височина В.О., головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Большунова Н.П.

Вітаючи з ювілеєм, вони  відзначили, що пройшовши понад сторічний шлях розвитку, школа має гідні традиції,  цінує своїх ветеранів, пишається своїми випускниками.

Головна  рушійна сила  школи – її педагогічний колектив.

За підсумками минулого навчального року, по рейтингу навчально-виховної роботи школа посіла  І місце серед загальноосвітніх шкіл району І-ІІ ст.

Успіх педагогічного колективу  - результат творчого ставлення до своєї справи.  Гості висловили впевненість в тому, що  у всіх досягненнях школи  є  й велика  заслуга батьків учнів. Без їх підтримки і порозуміння не було б і нинішніх успіхів школи.

З нагоди ювілею школи від районної ради та райдержадміністрації була вручена Подяка директору Білолуцької ЗОШ Улезько Т.М. та всьому педагогічному колективу школи за високий професіоналізм, постійний творчий пошук, впровадження інноваційних методів навчання і виховання.

Запрошені гості побажали педагогічному колективу  та  учням школи нових успіхів у навчанні, творчості і спорті.



« повернутися до списку новин