Новопсковська районна рада

Відбувся звіт-презентація роботи Центральної районної бібліотеки

Переглядів: 702

          5 лютого 2019 року у Центральній районній бібліотеці відбувся звіт-презентація роботи Центральної районної бібліотеки.   

     У заході взяла участь керуючий справами виконавчого апарату районної ради Чертова О.М., яка подякувала працівникам бібліотеки за велику, корисну і цікаву роботу, якою вони займаються. Також вона зазначила, що завдяки успішній  реалізації інвестиційних проектів центральна районна  бібліотека значно покращила свій матеріальний ресурс: придбано комп’ютерну техніку, сучасні меблі та бібліотечну техніку. Це сприяло тому, що нині бібліотека  працює на більш високому  професійному рівні з впровадженням сучасних технологій, нових форм спілкування з користувачами.

        Цікавими для читачів є зустрічі з поетами, творчими особистостями, заняття в університеті третього віку та багато іншого. Все це не лише урізноманітнює дозвілля користувачів, а й дає їм можливість підвищити рівень знань, розширити коло своїх знайомств, знайти нових друзів.

       Центральна районна бібліотека успішно співпрацюєте з колегами з інших регіонів України. Вже традиційними  стали он-лайн-зустрічі  та веб-мости, які проводяться з різними куточками нашої країни.

      Чертова О.М. наголосила, що центральна районна бібліотека – це місце, де завжди приємно бувати і куди хочеться повертатися знову. Побажала  всім працівникам бібліотеки міцного здоров’я, родинного тепла і затишку, постійного творчого пошуку і професійного зростання.

 



« повернутися до списку новин