Новопсковська районна рада

Відбувся мітинг, присвячений 73-й річниці визволення України від фашистських загарбників

Переглядів: 820

Щороку, 28 жовтня, ми вшановуємо пам’ять полеглих, вклоняємось воїнам-визволителям, усім, хто зробив свій внесок у Перемогу в Другій світовій війні.

Ми вдячні за героїзм і мужність, силу духу нашим ветеранам, які у ті буремні роки звільнили від окупантів рідну землю, а згодом у надзвичайно важких умовах відбудовували зруйновані міста і села, відродили економічний потенціал, будували наше мирне майбутнє.

Саме на українській землі у роки Другої світової війни визначалася подальша доля людства – тут відбулися одні з наймасштабніших та найбільш кровопролитних битв з ворогом.

Сьогодні наш обов’язок - низько вклонитися всім героям війни і повернути мир на нашу землю.

27 жовтня біля Меморіалу загиблим воїнам відбувся мітинг, присвячений 73-й річниці визволення України від фашистських загарбників, в якому взяли участь голова районної ради Лебедєв Б.В., голова райдержадміністрації Бєлік С.П., ветерани війни,  члени районної організації ветеранів, трудові колективи, громадські організації, учбова молодь, жителі селища та  місцеві ЗМІ. У ході мітингу хвилиною мовчання було вшановано пам’ять полеглих під час визволення України від фашистських загарбників. 



« повернутися до списку новин