Новопсковська районна рада

Відбувся гала-концерт районного фестивалю індивідуальної виконавської майстерності учнів шкіл естетичного виховання району «На крилах музики»

Переглядів: 698

19 грудня 2017 року у районному Центрі культури та дозвілля відбувся гала-концерт районного фестивалю індивідуальної виконавської майстерності учнів шкіл естетичного виховання району «На крилах музики».

В ході заходу відбулося вшанування талановитої та обдарованої молоді району. Зі словами привітань до учасників свята звернулися голова районної ради  Лебедєв Б.В. та голова райдержадміністрації  Бєлік С.П. Зокрема, вони зазначили, що  переможці районних и обласних предметних олімпіад, номінанти та переможці творчих конкурсів і фестивалів чемпіони  спортивних змагань різних рівнів – це ті, хто доклав багато зусиль і провів величезну роботу, перш за все над собою, ці діти -  гордість нашого району і його майбутнє. Керівники району висловили вдячність викладачам і тренерам, які допомогли дітям у досягненні  високих результатів. Побажали всім наполегливості, нових спортивних і творчих перемог.

Після привітань Лебедєв Б.В. і Бєлік С.П. вручили грамоти від районної ради і райдержадміністрації.



« повернутися до списку новин