Новопсковська районна рада

Відбувся мітинг з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Переглядів: 441

        

15 лютого 2020 року в смт Новопсков відбувся мітинг з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

У мітингу взяли участь голова районної ради Лебедєв Б.В., в.о. голови райдержадміністрації  Слюсарєва С.О., члени Новопсковської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану, жителі селища,  місцеві ЗМІ.

Більше трьох десятиліть минуло з часу закінчення афганської війни, але її події до цього часу залишаються в нашій пам’яті. Ми повинні пам’ятати про афганську війну, про її уроки і втрати, перш за все заради збереження пам’яті про героїзм, проявлений у кривавих сутичках, заради недопущення трагічних помилок у майбутньому.

У ході мітингу Листами подяки Луганської обласної державної адміністрації були відзначені воїни-інтернаціоналісти: Коренєв В., Кузьменко М., Серебрянніков Л. Грамотами Новопсковської районної державної адміністрації Луганської області та Новопсковської районної ради були нагороджені члени районного відділення Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів - інтернаціоналістів) Калиновський О. та Майборода П.

Пам’ять всіх полеглих  було вшановано хвилиною мовчання і покладанням квітів до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам.

 

 



« повернутися до списку новин