Новопсковська районна рада

Відбувся урочистий захід з нагоди Дня працівників соціальної сфери

Переглядів: 813

3 листопада  2017 року у залі засідань районної ради  відбувся урочистий захід з нагоди Дня працівників соціальної сфери, в якому взяли участь голова районної ради  Лебедєв Б.В., голова райдержадміністрації Бєлік С.П., керівники та спеціалісти соціальних служб району, місцеві ЗМІ.

Вітаючи з професійним святом, керівники району зазначили, що у цей день слова глибокої вдячності адресуються всім, хто причетний до надзвичайно важливої для суспільства справи, хто повсякденно опікується життєвими потребами громадян, забезпечуючи їм соціальний захист і державну підтримку. Соціальні працівники щоденно піклуються про ветеранів війни та праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримують малозабезпечені та багатодітні сім’ї, допомагають долати життєві труднощі, вселяють віру в себе і свої можливості.

До спеціалістів установ соціальної сфери висуваються дуже високі вимоги, адже основна мета їхньої діяльності – вчасна професійна допомога конкретній людині. Професія соціального працівника потребує особливих людських якостей: доброти, чуйності та щирості душі.

Лебедєв Б.В. та Бєлік С.П. побажали всім працівникам соціальної сфери та ветеранам галузі міцного здоров’я, родинного благополуччя, успіхів у всіх починаннях, професійного зростання.

Після привітань кращим працівникам соціальної сфери були вручені грамоти від райдержадміністрації та районної ради.



« повернутися до списку новин