Новопсковська районна рада

Про скликання позачергової сорок третьої сесії районної ради сьомого скликання

Переглядів: 13519

Розпорядженням голови районної ради від 27.07.2020 № 80 "Про скликання позачергової сорок третьої сесії районної ради сьомого скликання"  скликано позачергову сорок третю сесію районної ради сьомого скликання.   Пленарне засідання планується розпочати 28 липня 2020 року о 10-00  годині в залі засідань районної ради (смт Новопсков, провул. Історичний, 1).

До порядку денного  включено питання:

- Про внесення змін до районної цільової програми розвитку вторинної медичної допомоги у Новопсковському районі на 2020- 2022 роки

- Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту населення Новопсковського району на 2016-2022 роки

- Про внесення змін до рішення районної ради від 23.12.2019 №38/6 «Про районний бюджет Новопсковського району на 2020 рік» 

- Про врегулювання питання оплати праці   Костенка Сергія Олександровича, виконуючого обов’язки головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Новопсковське територіальне медичне об’єднання Новопсковської районної ради» 

- Про погодження розпорядження голови районної ради від 13.07.2020 №77 «Про призначення на посаду директора Комунального закладу «Новопсковський будинок дитячої та юнацької творчості Новопсковської районної ради Луганської області» Скорохода Олександра Олексійовича»

- Про заяву наймача Качмарського Олександра Анатолійовича щодо приватизації жилого приміщення в гуртожитку, що знаходиться за адресою: смт Новопсков, вул. Слобожанська, буд. № 4, кв. №9

- Про внесення змін до Положення про Новопсковську районну комунальну установу «Об’єднаний трудовий архів Новопсковського району» та затвердження його в новій редакції.

- Про затвердження Переліку об’єктів нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Новопсковського району, що можуть бути передані в оренду на аукціоні (Перелік першого типу).

- Про погодження розпорядження голови районної ради від 17.04.2020 №33 «Про надання згоди Новопсковському районному бюро технічної інвентаризації на продовження строку дії договору оренди частини нежитлового приміщення адміністративної будівлі, укладеного з фізичною особою – підприємцем Стельмаховою Оленою Анатоліївною»

- Про погодження розпорядження голови районної ради від 13.05.2020 №38 «Про тимчасове зменшення розміру орендної плати для орендаря – філії – Луганське обласне управління АТ «Ощадбанк».

- Про погодження розпорядження голови районної ради від 13.05.2020 №39 «Про надання згоди Комунальному некомерційному підприємству «Новопсковське територіальне медичне об’єднання» на продовження строку дії договору оренди частини нежитлового приміщення будівлі поліклінічного відділення Новопсковської центральної районної лікарні, укладеного з фізичною особою – підприємцем Сегедою Ольгою Володимирівною»

- Про погодження розпорядження голови районної ради від 13.05.2020 №40 «Про надання згоди відділу освіти Новопсковської районної державної адміністрації Луганської області на продовження строку дії договору оренди частини нежитлового приміщення будівлі інтернату Новобілянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, укладеного з філією – Луганське обласне управління АТ «Ощадбанк» Публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України»

- Про погодження розпорядження голови районної ради від 13.05.2020 № 41 «Про надання згоди громадянину Фесенко Віталію Валентиновичу на продовження строку дії договору оренди частини нежитлового приміщення будівлі гаражів, розташованої за адресою: смт Новопсков, вул. Українська, 13»

- Про погодження розпорядження голови районної ради від 17.06.2020 №52 «Про надання згоди Новопсковському  районному бюро технічної інвентаризації на продовження строку дії договору оренди частини нежитлового приміщення адміністративної будівлі, розташованої за адресою: смт Новопсков, вул. Шкільна, 15, укладеного з Новопсковською районною державною адміністрацією Луганської області»

- Про погодження розпорядження голови районної ради від 17.06.2020 №53 «Про надання згоди Новопсковській районній державній адміністрації Луганської області на продовження строку дії договору оренди частини нежитлового приміщення будівлі гаражів, розташованих за адресою: смт Новопсков, вул. Українська, 13»

- Про погодження розпорядження голови районної ради від 17.06.2020 №54 «Про надання згоди Новопсковській районній державній адміністрації Луганської області на продовження строку дії договору оренди частини нежитлового приміщення адміністративної будівлі, розташованої за адресою: смт Новопсков, пров. Історичний, 1»



« повернутися до списку новин