Новопсковська районна рада

ВІДБУВСЯ ОБЛАСНИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ

Переглядів: 661

         11.11.2016 р. – у Новопсковському краєзнавчому музеї відбувся обласний семінар-практикум «Краєзнавство на Луганщині за 25 років незалежності України: здобутки та перспективи», в якому взяли участь керівництво і спеціалісти Луганського обласного краєзнавчого музею, спеціалісти краєзнавчих музеїв з 12-ти районів нашої області.

        Учасників семінару привітали заступник голови районної ради Літвінова О.П. та керуючий справами виконавчого апарату районної ради Чертова О.М.

          Зокрема вони зазначили, що за роки свого існування Новопсковський краєзнавчий музей став одним із провідних закладів культури  північної частини Луганщини. З метою патріотичного виховання молоді, вивчення історії рідного краю працівниками музею постійно проводиться екскурсійна робота, зустрічі з ветеранами війни, праці, організуються нові виставки, проводяться етнографічні свята, виставки народних умільців, фестивалі народної творчості. Вони побажали учасникам семінару плідної праці з обміну досвідом та вручили пам’ятні буклети та сувеніри до 85-річчя Новопсковського району.

           В програмі семінару були представлені наукові доповіді, екскурсії, «круглий стіл», тематичні  мульти-медійні ролики.



« повернутися до списку новин