Новопсковська районна рада

Відбулася позачергова сьома сесія районної ради

Переглядів: 730

27 липня цього року відбулася позачергова сьома сесія районної ради сьомого скликання, на розгляд якої було внесено 1 питання – «Про внесення змін до районного бюджету на 2016 рік». Зазначене питання попередньо було детально опрацьоване на засіданні постійної комісії районної ради з питань економічного і соціального розвитку, бюджету та фінансів.

На позачергову сьому сесію прибули і зареєстровані 22  депутата з 34. На сесію були запрошені: заступник голови райдержадміністрації; керівники відділів, управлінь  райдержадміністрації; керівники підприємств, установ та організацій району; начальник Новопсковського відділу Старобільської місцевої прокуратури Луганської області; т.в.о. начальника Новопсковського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області; виконавчий апарат районної ради; представники місцевих засобів масової інформації.

Слово для доповіді при розгляді питання порядку денного «Про внесення змін до районного бюджету на 2016 рік» було надано голові постійної комісії районної ради з питань економічного і соціального розвитку, бюджету та фінансів Кропивцеву Юрію Степановичу. Співдоповідачем був депутат районної ради Нестеренко Анатолій Володимирович.

За оголошений проект рішення проголосували 21 депутат, 1 депутат утримався. Таким чином, рішення «Про внесення змін до районного бюджету на 2016 рік» прийнято.



« повернутися до списку новин