Новопсковська районна рада

Про проведення громадського обговорення

Переглядів: 677

26 жовтня 2018 року відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань комунальної власності та використання природних ресурсів, на якому було погоджено проект рішення районної ради з питання "Про внесення змін до Положення про порядок призначення та звільнення з посади, укладання контрактів з керівниками підприємств, установ, в тому числі закладів, спільної власності територіальних громад сіл, селищ Новопсковського району, затвердженого рішенням районної ради від 21.10.2011 року №9/13" та проект рішення районної ради з питання "Про затвердження Порядку оприлюднення інформації про діяльність комунальних унітарних підприємств, які є об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ Новопсковського району".

З метою громадського обговорення та внесення зауважень, пропозицій та рекомендацій зазначені проекти рішень оприлюднено на офіційному веб-сайті районної ради у підрозділі "Проекти рішень районної ради" розділу "Діяльність ради".

Зауваження, пропозиції та рекомендації до зазначених проектів рішень районної ради приймаються в письмовому вигляді на адресу районної ради: пров. Історичний, 1, смт Новопсков, Луганська область, 92303  до 22 листопада 2018 року.

Після спливу зазначеного строку профільною постійною комісією районної ради ці проекти рішень буде повторно розглянуто.



« повернутися до списку новин