Новопсковська районна рада

Новобілянська ЗОШ І-ІІІ ст. відзначала свій 110-річний ювілей

Переглядів: 789

1 грудня  2017 року Новобілянська ЗОШ І-ІІІ ст. відзначала свій 110-річний ювілей. У святі приймала участь керуючий справами виконавчого апарату районної ради  Чертова О.М. 

Вона зазначила, що пройшовши понад 100-річний шлях, школа має достойні традиції, цінує своїх дітей, поважає вчителів та ветеранів, пишається своїми випускниками. Головна рушійна сила школи – її педагогічний колектив.  В історії школи чимало яскравих імен вчителів, які зробили значний особистий внесок у її розвиток.

Сьогодні Новобілянська  ЗОШ – постійний активний учасник предметних олімпіад, творчих та спортивних районних заходів. Майже в кожній школі району працюють вчителями  випускники Новобілянської школи і це свідчить про високий рівень знань, які дають дітям вчителі школи.

Чертова О.М. висловила вдячність вчителям школи за відданість професії і самовіддану працю.  Побажала учням і вчителям порозуміння, плідної праці і нових успіхів та вручила педагогічному колективу школи подяку від районної ради і райдержадміністрації та пам’ятні подарунки.



« повернутися до списку новин