Новопсковська районна рада

Відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня працівників сільського господарства

Переглядів: 750

17 листопада  2017 року у районному Центрі культури та дозвілля  відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня працівників сільського господарства «Від усієї душі за працю вшановуємо».

Зі словами привітань до працівників агропромислової галузі звернулися голова районної ради  Лебедєв  Б.В. та голова райдержадміністрації  Бєлік С.П.

Зокрема, вони зазначили, що осінь – традиційна пора підведення підсумків сільськогосподарського року.  Оцінюючи зроблене, стає зрозумілим, що за зібраними врожаями, досягнутими успіхами стоїть нелегка, щоденна праця хліборобів і тваринників, керівників і спеціалістів району.

Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими становить основу життя нашого району і добробуту наших земляків.

Керівники району висловили щиру  вдячність сільським трудівникам  за відданість нелегкій селянській праці, наполегливість і високу відповідальність.

Побажали,  щоб  і надалі їх професіоналізм, працелюбність і оптимізм сприяли  розвитку сільського господарства  району, а разом з тим і соціальної сфери села,  поліпшенню життя наших земляків.

Після привітань Лебедєв Б.В.   і  Бєлік С.П. вручили караваї з урожаю 2017 року, грамоти від районної ради та райдержадміністрації та грошову винагороду кращим працівникам агропромислової галузі району.

З нагоди свята працівникам села було представлено яскраву концертну програму, за участю кращих самодіяльних колективів та виконавців району.



« повернутися до списку новин