Новопсковська районна рада

Співчуття

Переглядів: 4309

Трагічна звістка про смерть Ситніка Бориса Олексійовича надійшла раптово, приголомшивши всіх, хто знав цю порядну,  життєрадісну і відкриту людину.

 

Його добре знали і дуже поважали в нашому районі.  За роки роботи на Новопсковщині, наша земля стала для нього рідною, тут  він мав багато друзів і  знайомих. Працюючи на посаді керівника управління «Новопсковміжрайгаз» та головою Новопсковської районної ради він зарекомендувала себе як високопрофесійний, діловий та ініціативний керівник, талановитий організатор. Але, перш за все, він був дуже інтелігентним, справедливим  і доброзичливим, за що його особливо цінували.

     Борис Олексійович силою характеру, принциповістю  і мудрістю завжди був прикладом для інших. Дбаючи про загальну справу, він  ніколи не  забував про проблеми тих, хто поруч. Він був неординарним керівником – двері його кабінету були відчинені для всіх, хто йшов з пропозиціями, проханнями. І всіх він вислуховував, всім намагався допомогти.

     Борис Олексійович зробив багато добрих справ, за що його з вдячністю будуть пам’ятати.

Він був прекрасним сім’янином. Родина для нього завжди була головною опорою і підтримкою.

Глибоко сумуємо з приводу передчасної смерті цієї прекрасної людини.

     Висловлюємо щирі співчуття і поділяємо біль втрати з рідними, близькими, всіма, хто знав Бориса Олексійовича і кому пощастило з ним працювати.

     Нехай добра і світла память про нього та його справи назавжди залишиться в наших серцях.

 

 

Працівники Новопсковської районної ради, ветерани праці, керівники підприємств, установ та організацій району.

 



« повернутися до списку новин