Новопсковська районна рада

Новини

Відбувся урочистий мітинг з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав  та 29-ї річниці виведення військ колишнього Радянського Союзу з території Афганістану

Дата створення: 12:09 15.02.2018, Переглядів: 807

15 лютого в смт Новопсков біля пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам відбувся урочистий мітинг з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав  та 29-ї річниці виведення військ колишнього Радянського Союзу з території Афганістану, в якому взяли участь голова районної ради Лебедєв Б.В., перший заступник голови райдержадміністрації Височина В.О., члени Новопсковського районного відділення Української Спілки ветеранів Афганістану, представники трудових колективів, учнівська молодь, жителі селища. У ході мітингу голова райдержадміністрації Лебедєв Б.В., та перший заступник голови  райдержадміністрації Височина В.О. вручили медаль «За громадянську мужність» воїнам-інтернаціоналісту Метасьову М.М. та Почесну грамоту Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Шевченку С.І.

Відбулася урочиста зустріч делегації Жидачівського району Львівської області

Дата створення: 12:07 15.02.2018, Переглядів: 753

 14 лютого 2018 року за ініціативи ГО «Стосується кожного» спільно з КЗ «Новопсковська ЦБС» у приміщенні Новопсковської районної ради відбулася урочиста зустріч делегації Жидачівського району Львівської області, яка прибула до нашого району з метою обміну професійним досвідом у рамках проекту Національних обмінів за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).

Програма СБУ «На тебе чекають вдома»

Дата створення: 15:31 13.02.2018, Переглядів: 1031

ТВІЙ ШАНС ПОВЕРНУТИСЯ ДО НОРМАЛЬНОГО ЖИТТЯ!

Відбулося  свято спортивної слави

Дата створення: 16:01 02.02.2018, Переглядів: 797

2 лютого в районному Центрі культури та дозвілля з метою вшанування кращих спортсменів 2017 року відбулося  свято спортивної слави, в якому взяли участь голова районної ради Лебедєв Б.В., голова райдержадміністрації Бєлік С.П., заступник голови  райдержадміністрації Скороход О.О., спортсмени району, тренери, ветерани спорту, спонсори та жителі району.

ПОЛІЦІЯ ЗВЕРТАЄТЬСЯ ДО ГРОМАДЯН

Дата створення: 13:45 23.01.2018, Переглядів: 853

НОВОПСКОВСЬКИЙ ВІДДІЛ ПОЛІЦІЇ ІНФОРМУЄ...

Дата створення: 13:42 23.01.2018, Переглядів: 1200

Поліція звертається до громадян з проханням бути обачнішими, аби  зберегти свої заощадження та не втрапити в пастку шахраїв.

Відбувся  мітинг, присвячений 75-й річниці визволення Новопсковщини від нацистських окупантів

Дата створення: 11:41 23.01.2018, Переглядів: 840

23 січня  2018 року в смт Новопсков  відбувся  мітинг, присвячений 75-й річниці визволення Новопсковщини від нацистських окупантів, у якому взяли участь голова районної ради Лебедєв Б.В., голова райдержадміністрації Бєлік С.П., представники трудових колективів, члени громадських організацій, учнівська молодь, жителі селища.

Відбулася зустріч з представниками Львівської освітньої фундації, організаторами проекту «Будуємо Україну разом»

Дата створення: 15:35 22.01.2018, Переглядів: 827

22 січня  2018 року в Центральній районній бібліотеці відбулася зустріч з представниками Львівської освітньої фундації, організаторами проекту «Будуємо Україну разом». У складі львівської делегації були: Тафішнюк Віра (адміністратор проекту), Величко Богдан, Яковець Катерина та Теслюк Олександра. Новопсковський район представили: керуючий справами виконавчого апарату районної ради Чертова О.М., заступник голови райдержадміністрації Скороход О.О., начальник відділу культури райдержадміністрації Козлова О.В., начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Колесник С.І., директор ЦСССДМ Кравченко О.І., директор КЗ «Новопсковский краєзнавчий музей» Мельник О.Ю., члени громадської організації «Стосується кожного» та ін.