Новопсковська районна рада

Новини

Відбувся відкритий конкурс-фестивальі української культури та фольклору «Байбак-fest»

Дата створення: 09:42 17.10.2016, Переглядів: 840

   14 жовтня 2016 року творчі колективи району взяли участь у І відкритому конкурсі-фестивалі української культури та фольклору «Байбак-fest», що проходив у с. Міловому.    Аматори  району представили на конкурсі всі жанри народного мистецтва і порадували своїми високими результатами.    У складі делегації району у фестивалі приймали участь заступник голови районної ради Літвінова О.П. та заступник голови райдержадміністрації Скороход О.О.

Відбувся тематичний захід «Славимо захисників Вітчизни»

Дата створення: 09:01 14.10.2016, Переглядів: 758

13 жовтня 2016 року в районному Центрі культури та дозвілля відбувся тематичний захід «Славимо захисників Вітчизни», присвячений Дню захисника України. Учасників свята привітали заступник голови  районної ради Літвінова О.П. та заступник голови райдержадміністрації Скороход О.О. Вони висловили вдячність захисникам різних поколінь, всім, хто причетний до захисту національних інтересів нашої країни, за мужність і відвагу, вагомий внесок в військово-патріотичне виховання молоді. Вручили грамоти від районної ради та райдержадміністрації чотирьом землякам, учасникам  АТО та подарунки з вітальними листівками призовникам. Побажали всім миру і благополуччя, стабільності і добробуту.

Привітання працівників пошти з професійним святом

Дата створення: 10:01 11.10.2016, Переглядів: 733

   11 жовтня 2016 року відбулася нарада працівників поштового зв’язку району за участю начальника центру поштового зв’язку № 7 Кулачко О.І. та заступника начальника Бойченко Н.В.    В нараді взяли участь заступник голови районної ради Літвінова О.П. та керуючий справами виконавчого апарату Чертова О.М. Вони привітали працівників пошти з професійним святом – Всесвітнім днем пошти, подякували за сумлінну працю, активну участь у громадському житті району та вручили кращим працівникам грамоти від районної ради.

Святкування Дня села Заайдарівки

Дата створення: 09:59 11.10.2016, Переглядів: 752

   09 жовтня 2016 року в с. Заайдарівка пройшло святкування Дня села, в якому взяла участь заступник голови районної ради Літвінова О.П.    В програмі свята були представлені виступи самодіяльних колективів та виконавців, вшанування ювілярів села, відзначення подружніх пар, які прожили у шлюбі 50 років, привітання ветеранів війни, учасників АТО, афганців, чорнобильців.    Була організована дитяча розважальна програма, атракціони, розваги, масові гуляння, частування всіх учасників свята.

Відбувся щорічний фестиваль «Мелодії долі»

Дата створення: 09:58 11.10.2016, Переглядів: 812

07 жовтня 2016 року в Новопсковському санаторії «Перлина» відбувся щорічний фестиваль «Мелодії долі», присвячений пам’яті Заслуженого працівника культури Б.М. Ждана, в якому взяли участь самодіяльні виконавці та колективи району: «Білолучанка», «Криниченька», «Веснянка», «Слобожани» та ін. Зі словами привітань, побажаннями творчого натхнення та успіхів до учасників фестивалю звернулася керуючий справами виконавчого апарату районної ради Чертова О.М.

Проведене навчання сільських, селищних голів

Дата створення: 16:18 06.10.2016, Переглядів: 739

Відбулися урочистості під назвою «Учителю – ти світоч України!»

Дата створення: 14:54 30.09.2016, Переглядів: 741

30 вересня 2016 року заступник голови районної ради Літвінова О.П. та заступник голови райдержадміністрації Скороход О.О. привітали педагогічних працівників району з професійним святом і взяли участь в урочистостях з цієї нагоди, які проходили у районному Центрі культури та дозвілля під назвою «Учителю – ти світоч України!». Вони привітали вчителів з їхнім професійним святом та відзначили грамотами районної ради та райдержадміністрації кращих педагогів району.

Відбувся урочистий захід, присвячений Всеукраїнському Дню бібліотек

Дата створення: 14:51 30.09.2016, Переглядів: 808

30 вересня 2016 року у Центральній районній бібліотеці відбувся урочистий захід, присвячений Всеукраїнському Дню бібліотек, в якому взяли участь заступник голови районної ради Літвінова О.П. та заступник голови райдержадміністрації Скороход О.О. Вони привітали бібліотечних працівників району зі святом та вручили грамоти від районної ради та райдержадміністрації.

Відкриття Пункту європейської інформації

Дата створення: 18:19 29.09.2016, Переглядів: 776

29 вересня 2016 року відбулася приємна подія в Центральній районній бібліотеці - відкриття Пункту європейської інформації. Реалізація цього проекту стала можливою завдяки перемозі у конкурсі «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в Пунктах європейської інформації в бібліотеках» від Всеукраїнської Громадської Організації «Українська бібліотечна асоціація» та програми Європейського Союзу «Erasmus+» (Жан Моне). На свято завітали заступник голови Новопсковської районної ради Літвінова Олена Петрівна, головний спеціаліст відділу культури Новопсковської РДА Євсюкова Ірина Володимирівна, директор КЗ «Новопсковська ЦБС» Грачова Ірина Олексіївна, член ГО «Моя Новопсковщина» Кравцова Алла Андріївна, активісти, учнівська молодь, представники ЗМІ.