Новопсковська районна рада

Новини

Урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти

Дата створення: 14:41 29.09.2016, Переглядів: 670

29 вересня 2016 року заступник голови районної ради Літвінова О.П. взяла участь в урочистих заходах з нагоди Дня працівників освіти, що пройшли у Новопсковському професійному аграрному ліцеї. Вона привітала педагогічний колектив зі святом, подякувала за сумлінну і відповідальну працю по підготовці спеціалістів робітничих професій, побажала подальших успіхів у професійній діяльності.

Відбувся круглий стіл «Сімейний затишок – кожній дитині»

Дата створення: 14:40 29.09.2016, Переглядів: 762

29 вересня 2016 року напередодні Дня усиновлення в центральній районній бібліотеці для дорослих службою у справах дітей Новопсковської райдержадміністрації було організовано проведення круглого столу «Сімейний затишок – кожній дитині», в якому взяли участь заступник голови районної ради Літвінова О.П. та заступник голови райдержадміністрації Скороход О.О.

Спортивна команда Новопсковського району взяла участь у XVI сільських спортивних іграх, що проходили у смт Марківка серед збірних команд Луганської області

Дата створення: 15:57 26.09.2016, Переглядів: 732

 24 вересня 2016 року спортивна команда Новопсковського району взяла участь у XVI сільських спортивних іграх, що проходили у смт Марківка серед збірних команд Луганської області. В ході напруженої боротьби 12 команд із 10 видів спорту команда Новопсковського району здобула беззаперечну перемогу у змаганнях з армспорту, гирьового спорту, перетягуванні канату та міні-футболу. За результатами всіх видів змагань в загальнокомандному заліку команда нашого району посіла І місце, виборовши титул чемпіона.

Свято Миру та Єдності у  Станиці Луганській

Дата створення: 16:54 23.09.2016, Переглядів: 717

23 вересня 2016 року делегація Новопсковського району у складі голови райдержадміністрації Бєліка С.П., заступника голови районної ради Літвінової О.П., народного ансамблю народної пісні «Слобода», майстрів декоративно-вжиткового мистецтва взяла участь у Святі Миру та Єдності, що проходило у  Станиці Луганській під гаслом «Станиця Луганська – це Україна».

Заступник голови Новопсковської районної ради  Літвінова О.П. разом з представниками районної організації ветеранів привітали з Днем партизанської слави учасника партизанського руху Буйнова О.М.

Дата створення: 11:30 22.09.2016, Переглядів: 590

За щорічною традицією 22 вересня заступник голови Новопсковської районної ради  Літвінова О.П. разом з представниками районної організації ветеранів привітали з Днем партизанської слави учасника партизанського руху Буйнова Олексія Мефодійовича, який в роки війни 1941-45 рр. підлітком брав участь у підпільному русі  на території Новопсковщини. Буйнов О.М. нагороджений Орденом Вітчизняної війни ІІ ст. та медаллю «За відвагу», його ім’я внесене до книги «Юні герої партизанської слави». 

Відбувся святковий захід з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості

Дата створення: 14:19 09.09.2016, Переглядів: 768

08 вересня 2016 року голова Новопсковської районної ради Лебедєв Б.В. та голова райдержадміністрації Бєлік С.П. взяли участь у святковому заході з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості.  Вони привітали учасників свята з професійним днем, вручили грамоти кращим працівникам Новопсковського проммайданчика Сєвєродонецького ЛВУ МГ, побажали трудових досягнень, збільшення обсягів робіт, стабільності та впевненості в майбутньому.  

Відбулися урочисті шкільні лінійки з нагоди Дня знань

Дата створення: 12:03 01.09.2016, Переглядів: 713

01 вересня 2016 року голова Новопсковської районної ради Лебедєв Борис Вікторович, депутати районної ради взяли участь у проведенні урочистих шкільних лінійок з нагоди Дня знань. Вони привітали учнів з початком нового навчального року, побажали успіхів у навчанні, а також вручили школам цінні подарунки.

Відбулася районна серпнева педагогічна конференція

Дата створення: 11:36 30.08.2016, Переглядів: 661

30 серпня 2016 року голова районної ради Лебедєв Б.В. взяв участь у районній серпневій педагогічній конференції, яка відбулася в районному Центрі культури та дозвілля. У своєму виступі Лебедєв Б.В. відзначив, що на освітянську галузь у цьому році із районного бюджету виділено коштів найбільше за останні кілька років. Основна увага приділяється проведенню ремонтів шкільних приміщень, забезпеченню гарячим харчуванням учнів молодших класів та утриманню малокомплектних шкіл. Голова районної ради висловив вдячність педагогам району за їхню сумлінну і благородну працю по вихованню справжніх громадян своєї країни. Разом з головою райдержадміністрації Бєліком С.П. вони вручили грамоти кращим педагогічним колективам району.

Відбулася зустріч з багатодітними родинами району

Дата створення: 11:09 26.08.2016, Переглядів: 674

26 серпня 2016 року в залі засідань районної ради відбулася  зустріч голови Новопсковської районної ради Лебедєва Бориса Вікторовича та голови Новопсковської  райдержадміністрації Бєліка Сергія Петровича з багатодітними родинами району, в яких виховуються 5 і більше дітей.